Кога ли повечето хора ще разберат каква е реалната ситуация у нас?

Моята статия „България на гражданите срещу България на мутрягите“, публикувана и в някои информационно-аналитични сайтове, предизвика буря от дискусии, които са крайно интересни за ония, които искат да изучават настроенията на хората в месеците преди изборите. Ето тук може да се види поне част от тези дискусии. Статията ми е провокация, която подтиква хората да заемат позиция. И да покажат не само убежденията си, но дори и по-интимните си мисли и ценности. И всеки да изяви колко струва и като личност, и като гражданин. Защото да си политически слепец, податлив на лъжи и манипулации, не е характеристика, присъща на зрялата личност. Или пък на човека с развито и демократично гражданско съзнание.

333.jpg

Но радващото е, че има и мислещи личности, които не се оставят да ги подвеждат. Това автентично съзнание за нас самите и за реалната ситуация у нас все повече измества илюзорните, оставящи се на лъжата, съзнания и души. Ето този е и залога за внасяне на ред в реалностите на нашия живот, за което обаче се иска време. Но аз продължавам да съм оптимист… триумфът на лъжата и на измамите е временен. А на ментетата-политици още повече.

Гоце, това нещо да ти говори? Кога ще си идеш вече? А ти, Серьожка? Хайде де, застояхте се нещо, не усещате ли, че вече станахте съвсем банални? Аман от вас де, бива-бива, ама прекалихте! Позор ви чака, не друго. Гоце поне е треперил като лист от страх, ама е забравил. Току-виж пак ще си го припомни треперенето. Тази тяхна наглост като нищо може да предизвика страшен взрив на народното недоволство. Дай Боже да е по-скоро!

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s