Пълна мутризация на политиката у нас

Дон Б.Борисов през уикенда явно си е напазарувал (купил) няколко „автентични седесари“, които си били основали нещо като „дискусионен клуб“, и то само и само да подкрепят дон Бойко на кметските избори. Щели, представете си, да възраждат „автентичното“ и „първоначално“ седесарство, точно такова, каквото е било замислено в лабораториите на ДС – и каквото се пръкна веднага след 10 ноември 1989 г. С което донът де факто си смъкна гащите, та да му лъсне така грижливо критото досега червено и смръдливо дупе…

Че донът отвсякъде ухае на комунизъм това се чувства с най-обикновеното сетиво, стига сетивата ти да не са изродени. Добре че все пак той загуби така рано всякаква мярка, та все повече хора да прозрат така простичката истина: бивш комунист няма, скъпи ми дами и господа! И че оня, който е подал прошение да влезе в партията, убила собствения му дядо, е способен на всяка мерзост!

Гласувайте за „червено-десния“ комунист Бойко Борисов! Доживяхме, майно льо, да видим таквоз чудо: червено седесарство. То ний си подизирахме, че ранното и „автентично“ седесарство от типа на Румен Воденичаровото, Петко Симеоновото и Стефан Гайтанджиевото си е хептен алено, ама ето сега това се видя и с просто око. Абе някой знае ли кои са тези „седесари“ дето призовават да се гласува за комуниста дон Бойко щото аз още не мога да науча имената им? Обзалагам се, че са доста големи куриози. Дали там не е и Георги Марков, сиреч агент Николайчо?

Реклама

11 comments

 1. Dobrata

  Още малко:
  Основателите на Дискусионен клуб към СДС и лидерите на ГЕРБ подписаха обществен договор за сътрудничество. В дискусионния клуб към СДС участват д-р Григор Малев, Людмил Бешков, Стефан Стефанов, Иван Станчев, Васил Михайлов, Стоян Райчевски.

 2. Ангел Грънчаров

  „Ей това ми е най-смешно като го чуя – след като соц. лагера беше разпространен по половината свят, как пък не се намери поне една страна, дето да познават добре комунистическата идеология та да го направят тоя „истински комунизъм“????“

  Този хубав въпрос го намерих на едно място, нека да стои тук засега да ме подсети да му отговоря някога…

 3. Amers

  Хайде да се обзаложим, тия няколко субекта,подкрепили тошовия гавазин и бъдещ коалиционен ибрик на комунистите(социалистите),и нарекли се „Дискусионен клуб“, и които „седесарската“ телевизия Европа показва до втръсване, та да се обзаложим, че тия момченца са „колеги“ на Петко Симеонов, Румен Воденичаров,Гайтанджиев, Георги Марков и цялата останала плеада „ченгесарска синя“ гвардия.
  В такива моменти се сещаш за трагичната съдба на България, стъпкана от „човечетата“ с неотворените досиета на Държавна сигурност.
  Приказката за всеки народ и съдбата му..

 4. Amers

  По една неофициална статистика, исторически, ние сме народът с най-много предатели на глава от населението.
  Тежко, тежко, вино дайте :-)))))))))))
  П.С. Тия мои приказки ми напомниха един стар виц, когато върлуваше криза за тоалетна хартия – Държавният комитет по планиране пресмятал „на глава от населението“, а то, дупетата се оказали бая повече….
  Добре че Работническо дело беше по 2(две) стотинки, та спасяваше положението..

 5. Darth Sparhawk

  Интересно ми е, продължавате с много острите статии против Бойко Борисов, а като, че не ви притесняват силните позиции на Бригадир Аспарухов, който е хард-червения кандидат и би могъл да отправи много лош знак, в случай, че седне на кметския стол.

 6. Dobrata

  Засега се знае, че са със силни позиции в общинския съвет и са се разхвърляли по бордовете на директори в общинските фирми. Това доста добре обяснява будната им гражданска съвест. Иначе, няма да се учудя, ако и те са с досиета. Що се касае до „силните“ позиции на Бригадир-а, той за мен не е такава заплаха за София /все-пак това е София все-още/. ББ е прикрит олигарх и комунист, по-опасен е за малоумните и доверчивите.

 7. Ангел Грънчаров

  Аз лично не виждам никакво основание Бойко Борисов да бъде предпочетен в някакво отношение пред Бригадира Аспарухов или обратното: те са като сиамски близнаци, неразделни, те са едно и също нещо. Да се избира между комунист и комунист е избор, достоен за театър на абсурда…

 8. Ангел Грънчаров

  Да, така е, а кой е крив и кой прав ще се разбере впоследствие: мнозина бяха очаровани от чара на Симеон, пък сега мислят иначе, ще видим какво ще стане след годинка-две с обожателите сега на дон Бойко…

 9. Darth Sparhawk

  Нека да видим първо дали ГЕРБ има сила да спечели наистина изборите. Аз мисля, че от ДПС и БСП биха управлявали по-добре, но има още доста вода да изтече. Радостното е, че комай блясъкът на „Атака“ май съвсем поизбледня и това е най-хубавото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s