Колко ли са тоталните ненормалници сред нас?

„Неопровержими доказателства за вече генетично запечатаната идиотия на голяма част от българите“ – така е представил в писмото си до мен един човек, който ми изпраща и самите доказателства: записи от камерите за полицейско наблюдение на движението по столичните улици и булеварди. По-долу ще можете да ги видите, непременно трябва да ги видите. Наистина това са многозначителни кадри, и те добре показват какви сме, какви хора има около нас, и дори обясняват защо някак си нещата у нас не вървят. Или не вървят към добро. Не говоря само за „движението по пътищата“, само за движението по тия, обикновените пътища, ами имам предвид най-вече едни други пътища, пътища на живота ни, пътища на нравственото ни усъвършенстване. Става дума за пътищата, по които ние трябва да минем, та да заживеем един ден нормално и човешки. Впрочем, ето ги и самия видеоматериал:

Записи на камерите за полицейско наблюдение из София: без коментар и
Други записи с коментар от полицейски служител

Реклама

3 comments

 1. vladi57

  Това много точно поддържа моята теза. Нека добавим и това към листа:

  http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=news_rub&rubid=10&id=532164

  Всички трябва да обединят усилия за протест срещу нарушители на принципи, в подкрепа на институциите, защото само това е верния начин за лечение на обществото! Всеки, който се обявява срещу закония ред, под каквито и да е подбуди, е просто престъпник.

  ИНСТИРУЦИИТЕ СА ЗА ХОРАТА – НЕ СРЕЩУ ТЯХ! ПОМОГНЕТЕ ИМ ДА РАБОТЯТ!

 2. Ружа

  Влади,всичко което казваш е вярно,обаче не важи за България,бе приятелю.Тук институциите съществуват сами за себе си,а не за хората.А бе,ти ми говориш за 200 годишна демокрация с утвърдени правила,които също се нарушават,но не така тотално като у нас,а тук институциите съществуват,за да има хрантутници в държавата,които данъкоплатеца да издържа и всеки гони държавната службица,за заплата,осигуровки,пенсия и т.н. и няма конкретен работодател,който да му пие кръвта.Разбираш ли го или не?Тук държавният служител не е слуга на народа,а народа му е слуга!Нима не си чувал за ширещата се корупция у нас?!Че тази година е последният срок,който ЕС е дал на бг държава да си оправи корупцията и съдебната система.Вероятно срока е на изтичане,защото тази сутрин в медиите се появи статия“Българина все по-доволен от съдебната система“…Не ме разсмивай,бе,че ми се плаче от институции

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s