Ново, но този път съвсем екзотично убийство в София

В София тази сутрин бил прострелян и убит някакъв човек, нищо ново де, но, отбележете, бил убит с… арбалет! Ей-така, съвсем публична екзекуция с това архаично оръжие, в магазина, където убитият работел. След като се нагледахме на поръчкови убийства с разстрели с пистолет, вече идва май епохата на по-старите оръжия: арбалети, боздугани, секири. Току-виж по туристическите проспекти за чужденци ще почнат да пишат: „Елате в България, това е единствената страна, в която можете да умрете с каквото си оръжие искате, предлагат се убийства с автомат „Калашников“, с арбалет, със секира, с овчарска гега, с боздуган в главата или чрез много други, по-специални начини! С влизането на тази страна в Европейския съюз рязко се увеличи асортимента на оръжията, с които чужденци, пък и местни могат да бъдат убити, и то по собствен избор даже…“ И така нататък току-виж прописали. Чудна реклама за страната, спор няма…

А, да не забравя и това: по информацията, която ползвам, полицията дошла на местопрестъплението едва няколко часа след престъплението. Дали пък не са били на банкет, даван лично от министъра?

Реклама

5 comments

 1. Ружа

  За сега уточниха само,че убитият е арабин и е починал на път за болницата.
  Не доумявам само как тази“Мила Родина,
  земен рай“почва да се превръща в земен ад?!
  И като Ви разправях,че Либия е сигурна и спокойна държава ми се смяха тука,а то си е баш така.Такова чудо там за 15г ни чух,ни видях.Такива ежедневни пладнешки покушения срещу граждани в мирна страна!?
  И това ми било държава при това демократична?И имало органи за вътрешен ред,че и министър!?Комай единственото демократично нещо,което може да му се случи на човек тук е да умре по всяко време и на всяко място.

 2. voxy

  преди 4-5 години беше стреляно с арбалет срещу джип, а убийства стават навсякъде, постоянно, що не се поинтересувате колко са били убити в Ню Йорк през изминалата седмица? що за истерии и заключения от едно убийство

 3. nname

  минах тази сутрин оттам, много полиция се беше събрала. арабеските се трепят нещо, едва ли е поръчково

  преди 3-4 години отряд мутри убиха с голи ръце един следовател в софия. насред заведение следобед, една камара свидетели и нищо не се разбра, нито се писа по вестниците. хората са писали показания, които после са унищожени и все едно нищо не е станало

 4. Ружа

  Е,Voxy,
  хайде да не сравняваме несравними неща.
  колко милиона жители е Ню Йорк и колко България?За да правиш такава аналогия първо кажи броя на жителите на този град, и колко са на цялата България и по колко се падат на глава от населението.
  Имаш пред вид град със смесен етнос,в който преобладават чужденците,а не държава с еднороден етнос,религия и малък брой малцинства,нали?
  Не можеш да сравняваш несравними неща,приятелю!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s