Блогът HUMANUS се премества на това място

От доста време се каня да преместя блога си на друго място по ред причини. Ето сега като че ли намерих подходящ хостинг – и вече съм и тук. От днес в продължение поне на месец ще публикувам статиите си и на двете места, та хем да видим доколко е устойчиво новото място, хем пък и читателите да свикват. Според това какво покаже този тест, след около месец ще се „преселя“ изцяло там – или пък ще си остана тук.

Външният вид засега е същия, по-нататък ще пробвам нови варианти. Също ще търся начин за автоматично пренасочване на читателите към новия адрес, стига това да е възможно. Аз никога не съм имал претенции, че разбирам от технически неща – и по тази причина тия, дето си позволяват да ме задяват на тази вълна, просто удрят в празното. Обаче е интересно, че същите тези се изказват „най-компетентно“ и по въпроси, от които съвсем не разбират – и по които аз съм специалистът. Отбелязвам това като интересна черта на психологията на обитателите на блогосферата…

Също много ме интересува възможно ли е новият адрес на блога да бъде поставен в блогосферата на ДНЕВНИК и в Мегафон на в-к КАПИТАЛ. Но тия неща ще се решат постепенно. Приемам всякакви предложения и идеи във връзка с преместването от по-знаещи и опитни хора в тази област.

Реклама

2 comments

 1. Michel

  Здравей,

  Само да те уведомя за няколко неща:

  1. bloghub/blogger като платформи са по-зле от WordPress.com!

  2. Вдясно виждам рекламка на Google AdSense, над която си написал:

  Разгледайте подробно рекламите, за да подкрепите този блог

  Бих искал да те уведомя, защото е важно, че поставянето на подобен текст е в РАЗРЕЗ С УСЛОВИЯТА НА GOOGLE AD-SENSE (тъй наречените TOS) и че ако не го премахнеш, е най-вероятно да те изключат като publisher!

  Just a friendly warning! 🙂

  3. Е, ако само рекламата е проблем, струва ли си да се местиш?

  WordPress.com e по-стабилна блог платформа. А от adsense пари не се изкарват – не и много пари, да не се лъжем. 5-10 долара на месец струват ли си?… местенето?

  Поздрави, just a frienly 2 cents from a friend: –M.

 2. dzver

  Подкрепям мишел – махни текста отгоре „разгледайте рекламите“, ще ти докара бан от адсенс. Иначе Валери със сигурност поддържа този сървис на ниво и надали ще имаш каквито и да е проблеми, ако блогът ти е в bloghub.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s