Резилът, наречен Дмитриевич-Станишев, пак ни обижда

Тоя Станишев вчера пак ни в клин, ни в ръкав заяви – и то не от свое име, а от името на… „всички нормални българи“! – че никой не се интересувал от досиетата. Те представлявали само „исторически интерес“. Само на „някои политически среди“ им се било занимавало с ченгетата, а на народа му се занимавало, предполагам, само с кебапчета, с Азиса, и с… вуйната на Стоичков. Когато си отвори устата това момче, все ни обижда, и то всички нас, ама ний пък изглежда си го и заслужаваме де: защото не усещаме обидата.

Нека тогава да ни обижда, щом като голям процент от природо-народо-населението гледа с отворени от малоумие усти случващото се и наистина май нехае за всичко. Дали е така обаче? Че им се иска да е така на таварищите, не се и съмнявам. На ченгетата именно им се иска да е точно така, воглаве с Гоце. Много им е удобно да е така. Блазе им ако е така. Аз обаче се съмнявам да е точно така. Няма начин цял един народ да бъде превърнат в стадо безсловесни говеда, които позволяват някому да говори от тяхно име, без обаче да ги е питал.

Ето защо много ще се радвам същият този постоянно обиждан народ в един момент крайно неприятно да сюрпризира и Станишовчето, пък и останалата тайфа от толкова арогантни управници на България. Много ще ме зарадва гледката как този комсомолец тогава ще криви малките си устенца, дето сега са в постоянна презрителна гримаса спрямо нас. Страхът тогава пък може и малко да облагороди това сега така нагло човече…

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s